BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB heyeti "vize serbestisi" için Türkiye'ye geliyor----

AB heyeti "vize serbestisi" için Türkiye'ye geliyor

AB heyeti vize serbestisi için Türkiye'ye geliyor
30 Nisan 2018 - 11:32 www.finansgundem.com

Avrupa Birliğinden (AB) bir heyet, mayıs ayı ortalarında vize serbestisi ve göç konusunu görüşmek üzere Türkiye'ye geliyor.

AB kaynaklarından alınan bilgiye göre, Türkiye'nin vize serbestisine  ilişkin şubat ayında Brüksel'e sunduğu çalışma planı inceleniyor. AB Komisyonundan teknik bir heyet, plan üzerindeki çalışmalarını  tamamlamasının ardından mayıs ayı ortalarında Türkiye'ye gelerek, kalan 7 kritere  ilişkin görüşlerini iletecek.

Görüşmelerde, vize serbestisinin yanı sıra göç konusunun da ele  alınması bekleniyor. AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, 4 Nisan'da TBMM Dışişleri  Komisyonunda yaptığı bilgilendirmede, vize serbestisi konusunu Avrupa Birliği  Komisyonu Birinci Başkan Yardımcısı Frans Timmermans ile görüştüğünü belirterek  "Bizim verdiğimiz (vize serbestisine ilişkin) kağıtla ilgili teknik bir heyeti bu  ay içinde Türkiye'ye gönderecekler, kendi görüşlerini bize iletecekler."  ifadelerini kullanmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)