BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB, aşı kimliklerinin süresini 9 ayla sınırlayacak----

AB, aşı kimliklerinin süresini 9 ayla sınırlayacak

AB, aşı kimliklerinin süresini 9 ayla sınırlayacak
10 Aralık 2021 - 09:12 www.finansgundem.com

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri Birlik içinde seyahat imkanı tanıyan Kovid-19 aşı kimliklerinin süresini 9 ay ile sınırlamayı planlanıyor.

Reuters'in Avrupa Birliği kaynaklarına dayandırdığı haberinde, ancak bazı ülkelerin seyahati kısıtlar gerekçesiyle bu planlardan kaygı duyduğu belirtildi.

DW'nin haberine göre, AB, Kovid-19'a karşı aşılarının tamamlayanların, iyileşenlerin veya negatif sonuçlu PCR testi olanlar için Temmuz ayında aşı kimliği uygulaması başlatmıştı.

Ancak korona virüs aşılarının etkisinin zamanla azaldığının belirlenmesi üzerine Kasım ayında AB Komisyonu aşı kimliklerinin sadece 9 ay geçerli olmasını önermişti.

Aşı kimliklerinin geçerlilik süresinin sınırlaması, AB vatandaşlarının test olmadan veya karantinaya girmeden Birlik içinde serbestçe seyahat edebilmesi için hatırlatma aşısı olması anlamına geliyor.

Reuters'e konuşan bir bürokrat ve bir diplomat, AB hükümetlerinin aşı kimliklerinin geçerlilik süresinin 9 ay ile sınırlandırılması konusunda Cuma günü uzlaşma sağlayabileceğini dile getirdi.

Avustralya’da 5-11 yaş arası çocuklara aşı onaylandı!

 

Avusturya'da aşı zorunluluğu için yasa tasarısı

 

Cezayir'e aşı pasaportu zorunluluğu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)