BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin9 yaşında sanarak evlat edindikleri çocuk 22 yaşında çıktı!----

9 yaşında sanarak evlat edindikleri çocuk 22 yaşında çıktı!

9 yaşında sanarak evlat edindikleri çocuk 22 yaşında çıktı!
25 Eylül 2019 - 09:11 www.finansgundem.com

9 yıl önce Kristine ve Michael çiftinin evlatlık olarak aldığı 9 yaşındaki Natalia Grace’in aslında 22 yaşında olduğu ortaya çıktı ve ailesi evi terk etti.

Sosyal medya bu olayı konuşuyor. Dokuz yaşındaki kızı Natalia Grace’i terk etmekle suçlanan anne Kristine, üvey kızı Natalia’nın aslında bir cüce olduğunu ve gerçek yaşının 22 olup kendisini öldürmek istediğini söyledi.

45 yaşındaki Kristine Barnett ve 43 yaşındaki Michael Barnett çifti Ukraynalı 'cüce' bir kız olan Natalia Grace'i 2010 yılında kabul etti.

Beraber yaşamaya başlayan ailenin belli bir süre sonra Natalia’daki davranış bozuklukları ve hareketleriyle birlikte Natalia’yı terk ettiler. Aradan belli bir süre geçtikten sonra durumu fark eden polis devreye girdi ve aile hakkında soruşturma açtı.

Anne Kristine’nin ifadesi adeta ABD gündemine bomba gibi düştü. Kristine 3 yıl ABD’de beraber yaşadıktan sonra Kanada’ya taşınmaya karar verdiklerini söyledi ve bu süreçte Natalia’nın davranışlarındaki bozukluklardan korkmaya başladıklarını ifade etti.

Aile, Natalia’nın yetişkin dişlerini ve vücudundaki kıllanmayı fark ettiği anda Kristine, üvey kızının kendisini öldürmek istediğini söyledi ve Natalia’nın sosyopat bir cüce olduğunu söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)