BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem8 binanın hasar gördüğü yangın kontrol altında----

8 binanın hasar gördüğü yangın kontrol altında

8 binanın hasar gördüğü yangın kontrol altında
17 Eylül 2023 - 18:36 www.finansgundem.com

İzmit'te bilinmeyen bir neden dolayı bir binanın çatısında meydana gelen yangın, yakında bulunan diğer binalara da sıçradı. İtfaiye ekipleri ve vatandaşların müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı

İzmit’te 2 katlı binanın ahşap çatısında çıkan yangın, rüzgar nedeniyle bitişindeki 7 binaya sıçradı. İtfaiyenin çalışmaları sonucu yangın, yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı.

Yangın, saat 16.00 sıralarında İzmit ilçesi Fatih Mahallesi Neşe Sokak üzerinde bulunan, çatısı ahşap 2 katlı binada çıktı. Yangın rüzgar nedeniyle bitişiğinde bulunan 7 binaya daha sıçradı.

Alevleri gören vatandaşlar durumu, 112 Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve elektrik ile gaz dağıtım şirketlerinin görevlileri sevk edildi. Sokaktaki doğal gaz ve elektrik hattı güvenlik nedeniyle kesildi.

İtfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Hem itfaiye hem de vatandaşların çalışması sonucu yangın, 1 saatte kontrol altına alındı.

8 binada hasar meydana gelirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

Rize'de 2 katlı ahşap evde yangın çıktı

 

Alanya'da orman yangını

 

Kapalı Çarşı'da yangın çıktı

İzmir'de orman yangını: Ekipler sevk edildi

Bolu'da orman yangını

 

İstanbul’da orman yangını

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)