BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlak700 milyon dolar daha yatırıyor----

700 milyon dolar daha yatırıyor

700 milyon dolar daha yatırıyor
05 Ağustos 2013 - 10:29 www.finansgundem.com

Tahincioğlu Holding, son zamanlarda daha çok gayrimenkule yatırım yapıyor

Kent markasının eski sahibi Tahincioğlu Holding, ağırlıklı olarak gayrimenkul, tarım, iç/dış bina giydirme, sabit mobilya ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Ancak son zamanlarda daha çok gayrimenkul projeleriyle öne çıkıyor.
Firma, İstanbul ve Antakya’da önemli projelere imza attı. Kozyatağı Nida Kule, Palladium Alışveriş Merkezi ve rezidans, Antakya Alışveriş Merkezi gibi birçok projeyi hayata geçirdi. Nida Kule Levent (ofis), İstanbul Finans Merkezi (ofis), Çengelköy (konut), Seyrantepe (konut), Bomonti (karma kullanımlı) ve Adana (karma kullanımlı) ise Tahincioğlu'nun yeni projeleri. Üç yıl içinde gayrimenkule 700 milyon dolar daha yatıracak. Büyük projelere imza atan grubun haliyle yeni projeler için yer arayışı da devam ediyor.
Bize gelen bilgiye göre Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Anadolu Yakası’nda 'yüzük taşı' diye tanımlanabilecek bir arazi için el sıkışmış. Yenisahra’da Metro Toptancı Market’in bitişiğindeki 40 dönümlük arazi için Şahlanoğlu ailesiyle kat karşılığı anlaşmış. Bu alana karma bir proje yapılacakmış.
Tahincioğlu ile ilgili kulisler bununla da sınırlı değil. Kentsel dönüşümün merkezlerinden Yenisahra’da Metro Toptancı Market’in hemen arkasında bir de ofis kurmuş. Tahincioğlu Holding’in bölgede bu kadar yoğun görünmesi “Metro’nun yerini de alacak” söylentilerine yol açmış. Holding’in patronu Özcan Tahincioğlu yakın çevresine “Keşke Metro bu araziyi satsa da alsak” diyormuş. (PARA)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)