BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa6 milyar dolarlık borçlanma aracı ihracı----

6 milyar dolarlık borçlanma aracı ihracı

6 milyar dolarlık borçlanma aracı ihracı
21 Aralık 2013 - 00:54 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, yurt dışında ihraç edilmesi planlanan en fazla 6 milyar dolar ve muadili borçlanma aracı ihracı için SPK'ya başvurdu

Fenerbahçe Futbol AŞ 200 milyon lira tutarında tahvil ihracı için Sermaye Piyasası Kurul'una (SPK) başvuruda bulundu.

SPK haftalık bültenine göre, Fenerbahçe Futbol AŞ halka arz edilerek ya da halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 200 milyon lira tutarlı tahvil aracı, Asya Varlık Kiralama AŞ de yurtdışında ihraç etmek üzere 500 milyon dolar tutarında kira sertifikası ihracı için Kurul'a başvurdu.

- Garanti Bankası yurt dışında 6 milyar dolarlık borçlanma aracı ihracı için Kurul'a başvurdu

Ayrıca, Garanti Bankası yurt dışında ihraç edilmesi planlanan en fazla 6 milyar dolar veya muadili TL veya yabancı para cinsinden borçlanma aracı ihracı için Kurul'a başvururken, Fibabanka da nitelikli yatırımcılara veya tahsisli olarak satılmak üzere 1,1 milyar lira tutarında borçlanma aracı ihracı başvurusunda bulundu.

Bültene göre Kurul, Ak Finansal Kiralama AŞ'nin yurtdışında satmak üzere 500 milyon dolar tutarında borçlanma aracı ve Alternatif Finansal Kiralama AŞ'nin nitelikli yatırımcıya satmak üzere 100 milyon lira tutarında borçlanma aracı ihracı başvurularını onayladı.

Kurul, Euro B Tipi Menkul Kıymetler YO AŞ (EMBYO) pay piyasasında 15 Eylül 2011-25 Haziran 2012 döneminde gözlenen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerinin incelenmesi neticesinde 4 kişi hakkında suç duyurusunda bulunmaya ve Cihan Erer ve Hüsniye Erer adlı kişilere de ilgili şirketin işlem sırasında 6 ay süreyle işlem yasağı getirilmesine karar verdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)