BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem544 terörist etkisiz hale getirildi----

544 terörist etkisiz hale getirildi

544 terörist etkisiz hale getirildi
23 Ocak 2016 - 14:00 www.finansgundem.com

Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı, Cizre ve Sur'da toplam 544 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini açıkladı

Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde devam eden operasyonda dün 17 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Açıklamada ayrıca Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde devam eden operasyonda 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Genelkurmay tarafından yapılan açıklamada; Şırnak ve Diyarbakır'da yürütülen operasyonlarda toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının Cizre'de 429 ve Sur'da 115 olduğu belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesindeki 'Önemli Yurtiçi Olaylar' bölümünde yer alan 22 Ocak gününe ait bilgiler şöyle:

* Şırnak / Cizre'de devam eden operasyonda; 17 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 429'dur.), 22 adet el yapımı patlayıcı imha edilmiş, iki adet Kaleşnikof piyade tüfeği, silahlara ait sekiz adet şarjör ve 69 adet fişek, bir adet roketatar, üç adet tabanca, bir adet LAW silahı, dokuz adet av tüfeği ve silahlara ait 411 adet fişek, beş adet el bombası, dokuz adet telsiz, el yapımı patlayıcı yapımında kullanmak maksadıyla hazırlanmış 533 kg amonyum nitrat, çok sayıda elektrik malzemesi, infilaklı fitil, 200 adet elektrikli ateşleme tertibatı, 14 adet tüp, çok sayıda ilk yardım malzemesi ve örgütsel doküman ele geçirilmiştir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)