BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem50 bin dolarlık Bitcoin'i gömmek için dağda öldü----

50 bin dolarlık Bitcoin'i gömmek için dağda öldü

50 bin dolarlık Bitcoin'i gömmek için dağda öldü
28 Mayıs 2018 - 16:09 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü Ukraynalı bir sosyal ağın kripto para meraklılarını Everest Dağı’na çıkmaya ve içerisinde 50 bin dolar değerinde kripto para bulunan bir sabit diski zirveye gömmeye teşvik etmesi sonucu, bir kişi hayatını kaybetti

Kendi kripto parasıyla yatırım toplamaya hazırlanan Ukraynalı sosyal ağ Ask.fm, dört kripto para meraklısının Everest Dağı’nın zirvesine yolculuğuna sponsor oldu.

Dört amatör dağcının hedefi, içerisinde Ask.fm’in piyasaya süreceği 50 bin dolar değerindeki kripto paralardan bulunan bir diski zirveye gömmekti.

The Financial Times’ın haberine göre, gruba eşlik eden yerli rehber hayatını kaybetti. Her yıl Everest Dağı’nda olan bitenleri blog’unda yazan Alan Arnette ise rehberin ölümünün engellenebilir oduğunu belirtti.

Nepal’den Ukrayna’ya dönen dağcılardan Taras Pozdnii, diski zirveye gömdükten sonra rehberin izini kaybettiklerini ve nasıl öldüğünü bilmediklerini söyledi.

Ask.fm, zirveye gömülen kripto paralarının değerinin tahmini olduğunu belirtti. Öte yandan mayıs ayının başında detayları açıklanan tanıtım kampanyasında, sosyal ağ kullanıcıları Everest Dağı’nın zirvesine çıkarak kripto paraları bulmaya davet ediyordu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)