BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem5 ilde 6 noktada orman yangını----

5 ilde 6 noktada orman yangını

5 ilde 6 noktada orman yangını
02 Ağustos 2020 - 19:35 www.finansgundem.com

Bakan Pakdemirli, "Düşük nem, yüksek sıcaklar ekipleri zorluyor. Yerleşim yerleri ile ilgili bir tehlike yok" dedi. Pakdemirli akşam saatlerinde yangınların kontrol altına alındığını açıkladı.

İzmir başta olmak üzere 5 il 6 noktada çıkan orman yangınlarına müdahale sürüyor. Yangınlara ilişkin bilgi veren Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ''Düşük nem, yüksek sıcaklar ekipleri zorluyor'' dedi. Yerleşim yerleri ile ilgili bir tehlike olmadığını da ekledi.

Manisa-Ahmetli, İzmir-Gaziemir, Uşak-Hasanbey ve Banaz, Bursa- Nilüfer, Denizli-Çal ilçelerinde çıkan yangınlara müdahale sürüyor. ​Dün 10'dan fazla noktada çıkan orman yangınları söndürülürken, bugün Ege ve Marmara'dan yeni yangın haberleri geldi.

NTV yayınında yangınlar hakkında bilgi veren Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ''Düşük nem, yüksek sıcaklar ekipleri zorluyor. 21 bin ekip üyemiz yangınlara müdahale ediyor'' açıklamasını yaptı. 

Pakdemirli, ''194 yangın geçen hafta mücadele ettik. İhbarların yarıya yakını vatandaşlardan geliyor'' bilgisini de ekledi. Yerleşim yerleri ile ilgili bir tehlike olmadığını aktaran Bakan Pakdemirli, yangınlarla ilgili soruşturma başlatılacağını söyledi. 

BAKAN AÇIKLADI: YANGINLAR KONTROL ALTINA ALINDI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Uşak Banaz, Uşak Banaz - Hasanbey köyü, İzmir Menderes - Görece, İzmir Bornova Sarnıç köyü, Denizli Çal, Bursa Nilüfer Başköy yangınları ekiplerimizin yoğun çalışmaları sonucunda kontrol altına alınmıştır. Soğutma çalışmalarına başlanmıştır" dedi.

Foça’da tekne faciası

Kuzey Irak'ta 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

THY'nin Ankara-Münih uçağında arbede

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yazık günah03 Ağustos 2020 00:23

    Her sene hektar hektar güzelim ağaçlarımız, ciğerlerimiz yanıyor, yazık ya hu..Bunlar dünden bugüne kolay yetişmiyor, bu faciaya artık dur denilmeli, her yıl bu haberleri duymak istemiyoruz..Yaş kesen baş keser, bunu kimler yapıyorsa ağır cezalar verilmeli..Melun pkk ve piknikçiler gözüküyor. Yetkililer sorunu kalıcı olarak çözmek için önlemler almalı ve ağır cezalar olmalı...PKK haini tamamda, bu piknikçilere ne demeli, yiyip içip etrafı pisletip yaktıkları ateşi tam söndürmüyorlar, sigara izmariti atıyorlar, içip içip şişeleri atıyorlar ve yangınlara sebep oluyorlar, vandal görgüsüzler.