BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem3 üniversiteye rektör atanacak!----

3 üniversiteye rektör atanacak!

3 üniversiteye rektör atanacak!
08 Şubat 2021 - 10:52 www.finansgundem.com

Yükseköğretim Kurulu, Abdullah Gül Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi ve Iğdır Üniversitesine rektör atanacağı duyurdu.

Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) internet sitesinde, 3 üniversite için rektör adaylığı başvuru ilanı yayımlandı. Buna göre, Abdullah Gül Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi ve Iğdır Üniversitesine rektör ataması yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri'nde rektör adayları için belirlenmiş şartları taşıyan adaylar, bugünden itibaren 19 Şubat Cuma günü mesai saati bitimine kadar Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'na başvuruda bulunabilecek.

En az 5 yıl çalışma şartı

Adaylar, başvurularında profesör olarak çalışmış veya çalışıyor olduklarına dair belge bulunduracak. Ayrıca adayların, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nde bulunan, "Kamuda ve/veya sosyal güvenlik kurumlarına tabi olmak kaydıyla uluslararası kuruluşlar ile özel sektörde veya serbest olarak en az 5 yıl çalışmış olmak" şartını sağladığını gösterir belgeleri de hazır tutması gerekiyor.

YÖK, yüz yüze eğitim için görüş istedi

 

YÖK: Melih Bulu rektörlük başvuru şartlarını sağlamaktadır

 

YÖK aşı için öncelik talep ediyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)