BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem3 milyon liralık borç aile faciası getirdi----

3 milyon liralık borç aile faciası getirdi

3 milyon liralık borç aile faciası getirdi
14 Ocak 2024 - 17:50 www.finansgundem.com

Trabzon'da bir baba oğlunu tabancayla vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Olayın, piyasaya 3 milyon lira borçlanma nedeniyle yaşandığı ortaya çıktı.

Trabzon'un Çukurçayır Mahallesi'ndeki Akın Sokak'ta maddi sebeplerden dolayı dün aile faciası yaşandı. Saklı Kent Sitesi'nin 2'nci katında oturan Pirali Emral (66) ile oğlu Hasan Emral (41) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Pirali Emral, tabancayla oğluna ateş edip, aynı silahı başına dayayıp tetiği çekerek intihara kalkıştı. Olayın, baba Pirali Emral'ın, bir otele ortak olan oğluyla piyasaya 3 milyon lira borçlanması nedeniyle çıktığı anlaşıldı.

Komşularının ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekiplerin incelemesinde başında kurşun girişi olup, kanlar içinde kalan Hasan Emral'ın öldüğü, baba Pirali Emral'ın da ağır yaralandığı belirlendi. Ambulansla Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, ameliyata alınan Pirali Emral da hayatını kaybetti. Baba ve oğlunun cenazeleri, tamamlanan otopsi işlemleri sonrası toprağa verildi.

OĞLUNA 3 EL ATEŞ ETMİŞ

Olay yeri incelemelerinde evde 4 boş kovan tespit edilirken, baba Pirali Emral'ın ruhsatsız tabancasını 3 el ateşlediği, kurşunların 2'sinin oğlunun ense ve sırt kısmına isabet ettiği öğrenildi. Baba Emral'ın intihar öncesinde, kentte bir otele ortaklığı bulunup, piyasaya 3 milyon lira borcu olan oğlu Hasan Emral ile kahvaltıda yaptığı görüşme sırasında tartıştığı ortaya çıktı. Borcun ödenmesine ilişkin bazı aile fertlerinin de bulunduğu görüşmede babanın, tabancayla önce oğluna ateş ettiği, ardından da başına dayayıp, tetiği çektiği aynı silahla yaşamına son verdiği belirtildi.

Manisa'da aile faciası

 

Soba kavgası aile faciasına dönüştü

 

Ankara'da aile faciası: 4 ölü 2 yaralı

 

Diyarbakır'da aile faciası!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)