BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem29 ilde dev FETÖ operasyonu----

29 ilde dev FETÖ operasyonu

29 ilde dev FETÖ operasyonu
08 Mart 2018 - 08:47 www.finansgundem.com

İstanbul merkezli 29 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda 121 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilen isimler arasında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni ve Adil Öksüz'ün baldızı da bulunuyor

İstanbul merkezli 29 ilde yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, aralarında elebaşıFetullah Gülen'in yeğeni ve Adil Öksüz'ün baldızının da bulunduğu 121 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

33 KİŞİ GÖZALTI KARARI

FETÖ/PDY'nin "kadın yapılanması"na yönelik 29 ilde düzenlendiği belirtilen operasyonlarda şu ana kadar Fetullah Gülen'in yeğeni Fatmanur Gülen ile Adil Öksüz'ün baldızı Belkıs Nur Tetik'in de aralarında bulunduğu 33 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muhammet Cerit08 Mart 2018 09:43

    Babasını bulamayınca oğlunu, amcasını bulamayınca yeğenini, kendini bulamayınca karısını baldızını tutuklama mantığı ortaçağda kaldı sanırdık, ortaçağ zihniyeti geri gelince o zihniyet de hortladı haliyle. Maşallah. İyi yoldasınız. İnşallah sizin işlediğiniz suçlar yüzünden de bu halkı komple cezalandırmazlar.

  • Muhammet Cerit08 Mart 2018 15:25

    Olumsuz oy verenler elbette özgürdürler, ama misal suçluyu bulamayınca karısını kızını baldızını devletin gözaltına almasını hak olarak görüyorlar sanırım. Umarım gelecekte devran döndüğünde kendileri mağdur olmaz.