BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin23 ile 'Sarı Kod' uyarısı, fırtına ve sağanak yağış bekleniyor----

23 ile 'Sarı Kod' uyarısı, fırtına ve sağanak yağış bekleniyor

23 ile 'Sarı Kod' uyarısı, fırtına ve sağanak yağış bekleniyor
25 Mart 2024 - 08:58 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege, Batı Karadeniz, ve Akdeniz’in bazı bölgeleri için kuvvetli lodos etkisiyle gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaparak, 23 il için sarı kodlu alarm verdi.

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Marmara, Ege, Batı Karadeniz ile Akdeniz'in batısı ve doğusunda yer alan 23 il için sarı kodlu uyarı yapıldı.

Kuvvetli lodosun da etkisiyle gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. İç ve doğu bölgelerde hava kapalı ve parçalı bulutlu olacak.

Yağışların; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in batısı ile Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Öğle saatlerinden itibaren sağanak yağış görülecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan tahmine göre, sabah saatlerinden itibaren Çanakkale'nin güney ve doğusu ile Balıkesir çevrelerinde; öğle saatlerinden itibaren Bursa, Bilecik, Aydın, Manisa ve iç kesimleri ağırlıklı olmak üzere İzmir'de yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek.

"Olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı"

İzmir için öğle saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; 25.03.2024 Pazartesi günü öğle saatlerinden itibaren iç kesimleri ağırlıklı olmak üzere İzmir’de yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Kuvvetli yağış beklentisi nedeniyle oluşabilecek muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.

Meteoroloji'den 10 kent için sarı kodlu uyarı!

 

Meteoroloji'den birçok il için sağanak ve kar uyarısı

 

Meteoroloji uyardı: Sağanak geliyor!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)