BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem2024 yarışını başlatan Trump: Her zamankinden daha kararlıyım!----

2024 yarışını başlatan Trump: Her zamankinden daha kararlıyım!

2024 yarışını başlatan Trump: Her zamankinden daha kararlıyım!
29 Ocak 2023 - 20:05 www.finansgundem.com

2024 Beyaz Saray adaylığını Cumartesi günü New Hampshire ve South Carolina'da başlatan eski ABD Başkanı Donald Trump, "Şimdi her zamankinden daha kızgınım ve kendimi daha adadım" diye konuştu.


South Carolina'daki ekibinin tanıtımını yapan Trump "Beraber yarım kalmış olan Amerika'yı yeniden harika yapma görevimizi tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.

Euronews'in haberine göre; Erken oylamanın yapıldığı New Hampshire ve South Carolina eyaletlerinin adayın belirlenmesindeki etkisi büyük.

Burada "gövde gösterisi" yapan Trump ve müttefikleri, eski başkanın yeniden yarışması konusundaki soru işaretlerini gidermeyi hedefledi.

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

New Hampshire'da Cumhuriyetçilerin yıllık toplantısına katılan Trump "'Miting yapmıyor, kampanya yürütmüyor belki de enerjisi kalmadı' diyenler var ama şimdi çok daha kızgınım ve daha kararlıyım" ifadelerini kullandı.

Kampanya merkezini Florida Palm Beach'de kuran Trump, seçim ekibini kurmuş ve destekçileri ile tekrar irtibata geçmeye başlamıştı.

Trump, New Hampshire'da göç ve suçla mücadele politikalarının, Başkan Joe Biden'ın politikalarına tamamen zıt olacağını vurguladı.

Şu ana kadar Cumhuriyetçilerden başkan adaylığını açıklayan tek isim Trump olsa da muhtemel rakipleri arasında Florida Valisi Ron DeSantis, Eski Başkan Yardımcısı Mike Pence, Eski South Carolina Valisi ve Eski BM Büyükelçisi Nikki Haley'nin isimleri öne çıkıyor.

Meta yasağı kaldırdı: Trump geri dönüyor

 

Trump Biden'ın hükümet harcamalarını eleştirdi

 

Trump, önseçim anketine göre Cumhuriyetçi rakibinin 17 puan önünde

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)