BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin2017 Yoga Academy yılı ilan edildi----

2017 Yoga Academy yılı ilan edildi

2017 Yoga Academy yılı ilan edildi
03 Ocak 2017 - 17:57 www.finansgundem.com

İnsanlığa sevgi ve barış çağrısı yapan Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) 2017 yılını 'Yoga Academy Yılı' olarak ilan etti.

Dünyanın pek çok yerinde acı ve ıstıraba neden olan savaşların bitirilebilmesi için, öncelikle nefretin sevgiye, şiddetin de barışa dönüştürülmesi gerektiğini vurgulayan Federasyon yetkilileri, insanlığın gerçek kurtuluşunun huzur, dostluk ve kardeşlik değerlerini ortaya çıkaran Orijinal Yoga Sistemi uygulamak  olduğunu belirtti.

“Dünyanın en eski ve kapsamlı kişisel dönüşüm metodu olan Orijinal Yoga Sistemi, bireyin içsel ve dışsal dönüşümünü sağlayacak binlerce tekniğe sahip. Bu tekniklerin uygulanması ve etkileri konusunda bir uzman olarak tanımlayabileceğimiz Üstad eşliğinde yapılan Yoga teknikleri bireysel veya kalabalıklar halinde yapılabilmektedir. Oldukça sade ve uygulaması kolay olan Orijinal Yoga Sistemi 0’dan 100’e her kesime hitap etmekte ve herkes bu sistemden kolaylıkla faydalanabilmektedir” diyen yetkililer ayrıca insanlığın içine düştüğü savaş girdabından çıkabilmesi için yeni bir farkındalık düzeyine yükselmesi ve yaşama yeni bir anlayışla bakması gerektiğini, bunu da en kısa sürede en etkili şekilde ancak Orijinal Yoga Sistemi uygulayarak başarabileceğini ifade etti.

Herkesin fiziksel, zihinsel, duygusal ve psikolojik düzeylerde eşsiz faydaları olan Orijinal Yoga Sistemi’ni en az bir kere deneyimleyebilmesi için tüm Yoga Academy merkezlerinde ilk ders hediye edilmektedir.

www.yogaacademy.com.tr

www.uluslararasiyogafederasyonu.com

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)