BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin20 milyonluk yarış----

20 milyonluk yarış

20 milyonluk yarış
28 Haziran 2013 - 12:55 www.finansgundem.com

Bu yıl 87’ncisi düzenlenecek olan Gazi Koşusu, dev bir ekonomi yaratıyor

Bu yıl 87’ncisi düzenlenecek olan Gazi Koşusu, dev bir ekonomi yaratıyor. Cumartesi ve pazar günü yapılacak yarışlarda toplam 20 milyon liralık hasılat bekleniyor. 6 milyon liradan fazla ödülün dağıtılacağı koşuları Veliefendi Hipodromu’nda 50 bin kişinin izleyeceği tahmin ediliyor. Gazi Koşusu’nun, turizme de büyük katkı sağlaması bekleniyor. Hürriyet'ten Ceyhun Kuburlu'nun haberine göre Yarışlar için Fransa, İrlanda, Arjantin, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerden de 100’ün üzerinde yabancı katılımcı gelecek. Arjantin Jokey Kulübü Koşusu vesilesiyle bu ülkeden konuklar ile İrlanda, Fransa gibi ülkelerin yarış otoritesi temsilcileri de geliyor. Uluslararası Yarış Otoriteleri Federasyonu (IFHA) Başkanı Louis Romanet de Gazi Koşusu için İstanbul’da olacak. Hipodroma giriş ücretleri erkekler için 2, kadınlar için 1 lira.
Ebru Gündeş’in atı da var
CUMARTESİ ve pazar günü yapılacak koşularda Sanatçı Ebru Gündeş, TJK Başkanı Serdal Adalı, TJK Asli Üyesi ve ses sanatçısı Faruk Tınaz, TJK Yönetim Kurulu Üyesi ve Tiyatro Sanatçısı İlyas İlbey gibi ünlü isimlerin de atlarının koşması bekleniyor. Geçtiğimiz yıllarda da ünlü isimlerin atlarının koştuğu yarışlar merakla izleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)