BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem16 kişilik DHKP- C grubu öldürüldü----

16 kişilik DHKP- C grubu öldürüldü

16 kişilik DHKP- C grubu öldürüldü
29 Aralık 2016 - 17:12 www.finansgundem.com

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre Tunceli'de yapılan operasyonda 2 DHKP-C'li öldürüldü. Böylece Tunceli'de bulunan 16 kişilik grup etkisiz hale getirilmiş oldu

TSK'dan açıklama yapıldı. 2 DHKP-C'linin öldürüldüğü ve örgüte ait silah ve mühimmat ile yaşam malzemelerinin ele geçirildiği duyurulan açıklamada, örgütün Tunceli kırsalında bulunan 16 üyesinin tamamının, Nisan ayından bu yana yürütülen operasyonda öldürüldükleri duyuruldu.

Tunceli'de güvenlik güçlerinin Nisan ayından bu yana yaptığı operasyonlarla, DHKP-C'nin bu bölgedeki 16 kişilik grubunun tamamının öldürüldüğü açıklandı.

TSK'dan yapılan açıklamada Hozat'ta dün gerçekleştirilen operasyonda 1 uzman çavuşun şehit olduğu hatırlatıldı. Operasyonda 2 DHKP-C'linin öldürüldüğünü duyuran TSK, bu iki teröristin örgütün Tunceli kırsalındaki son üyeleri olduğunu açıkladı.

6 Nisan 2016'dan bu yana düzenlenen operasyonların sıralandığı açıklamada, DHKP-C'nin Tunceli bölgesindeki 16 kişilik grubunda bulunanların tamamının öldürüldüğü söylendi.
Operasyonda pek çok yaşam malzemesi ile birlikte 3 Kalaşnikof Piyade Tüfeği ve çok sayıda mühimmatın da ele geçirildiği açıklandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)