BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem1.5 milyon Rusya vatandaşının çifte pasaportu var----

1.5 milyon Rusya vatandaşının çifte pasaportu var

1.5 milyon Rusya vatandaşının çifte pasaportu var
30 Eylül 2023 - 10:32 www.finansgundem.com

Göç danışmanlığı şirketinin yaptığı araştırmaya göre, 1.5 milyon Rusya vatandaşının çifte pasaportu var. Vatandaşlık için en çok başvuru yapılan ülkeler arasında Türkiye, Ermenistan ve Gürcistan başı çekiyor.

Rusya vatandaşı olan 1,5 milyon kişinin ikinci bir ülkeden de vatandaşlığı olduğu bidirildi. Göç danışmanlığı şirketi Nimrod'un araştırması, başka ülkeden vatandaşlık almak isteyen Rusyalıların portresini de çıkardı:

Erkek, 40-50 yaş arası, küçük veya orta ölçekli işletme temsilcisi, aylık geliri 300 bin rublenin üzerinde (3 bin dolar).

Bu kişilerin vatandaşlık almak istemesinin başta gelen sebepleri arasında, yaptıkları işlerin dış pazarlarla iç içe olması var.

Her iki başvuru sahibinden biri ise dünyada rahatça seyahat edebilmek için güçlü pasaporta sahip bir ülkenin vatandaşlığını almak arzusunda.

Araştırmayı haberleştiren Nezavisimaya Gazeta, vatandaşlık için en çok başvuru yapılan ülkeler arasında Türkiye, Ermenistan ve Gürcistan'ın başı çektiğini yazıyor.(turkrus.com)

300 bine yakın Rus vatandaşı Kazakistan'da kalmaya devam ediyor

Rusya'da savaştan kaçış: Antalya'da apartlar da doldu!

Rusya'nın kamu borcu 260 milyar dolara yükseldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)