BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem1461 Trabzon otobüsü Sivas'ta kara saplandı----

1461 Trabzon otobüsü Sivas'ta kara saplandı

1461 Trabzon otobüsü Sivas'ta kara saplandı
20 Ocak 2016 - 01:41 www.finansgundem.com

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak 1461 Trabzon kafilesini taşıyan yolcu otobüsü, Sivas'ta kara saplandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 20 Ocak'ta (bugün) Sivas Belediyespor ile karşılaşacak 1461 Trabzon kafilesini taşıyan yolcu otobüsü, Sivas'ın Zara ilçesinde kara saplandı. Çekici yardımıyla çıkartılan otobüs, yeniden Sivas'a hareket etti.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 1461 Trabzon kafilesini taşıyan Adem Öksüz idaresindeki otobüs, Suşehri-Zara kara yolu üzerindeki Geminbeli geçidi mevkisinde buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak kara saplandı.

Otobüse, kaza yerinin yakınlarındaki Zara Karayolları 162. Şube Şefliği ekipleri müdahale etti. Çekici yardımıyla çıkarılan otobüs, Sivas'a hareket etti.

Kulüp medya sorumlusu Ergin Zihni, yolun buzlanması nedeniyle küçük bir kaza atlattıklarını, otobüsün devrilmediğini söyledi.

Kafilede teknik heyet, kulüp çalışanları ve futbolcuların bulunduğunu aktaran Zihni, "Çok ciddi bir şey olmadı. Kara saplandık. Karayolları ekipleri yakındı. Aradık geldiler ve aracı çıkardılar. 10-15 dakika sonra yola devam ettik. Şimdi yoldayız ve Sivas'a doğru gidiyoruz" dedi.

1461 Trabzon, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda bugün saat 12.00'de Sivas Belediyespor ile karşılaşacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)