BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin13 Ocak okullar tatil mi?----

13 Ocak okullar tatil mi?

13 Ocak okullar tatil mi?
12 Ocak 2015 - 16:23 www.finansgundem.com

Yarın yani 13 Ocak 2015 salı günü okullar tatil mi? Giresun, Karabük ve Ordu illeri bugün kar tatili kararı aldı

Kar tatili 13 Ocak salı günü devam edecek mi okullar tatil mi? Meteoroloji Bursa, Bolu, Kütahya, Balıkesir, Çanakkale başta olmak üzere 8 il için yoğun kar uyarısı verdi. Gözler bu illerde valiliklere döndü. Yarın okulların tatil olması yönünde valiliklerde değerlendirmeler yapılıyor. Ankara ve İstanbul'da okullar tatil olmazken bugün Tekirdağ, Kırıkkale, Giresun, Karabük, Hatay ve Ordu'nun bazı ilçelerinde okullar tatil edildi.

TEKİRDAĞ KAR TATİLİ KARARI

Tekirdağ'da, yoğun kar nedeniyle eğitime okullar tatil edildi. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde başlayan kar dolayısıyla Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ve Çorlu ilçesinde okulların tatil edildiğini belirtti.

Diğer ilçelerde ise özel eğitim ve taşımalı eğitim öğrencilerinin evlerine gönderildiğini ifade eden İşler, yarın eğitime ara verilip verilmeyeceğinin hava şartlarına göre değerlendirileceğini kaydetti.

KIRKLARELİ

Kırklareli 'nin Kofçaz ilçesinde, yoğun kar dolayısıyla eğitime ara verildi. Kofçaz Milli Eğitim Müdürü Serkan Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun kar nedeniyle okulların tatil edildiğini söyledi.

Arslan, kar kalınlığının yaklaşık 15 santimetreye ulaştığı ilçede, eğitime yarın başlanacağını söyledi. Bu arada, Demirköy ilçesinde de kar nedeniyle okula gidemeyen öğrencilerin izinli sayılacağı bildirildi.

GİRESUN

Giresun'da, kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerdeki köy okulları ile taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için okullar bugün tatil edildi.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, yaptığı açıklamada, Görele, Dereli ve Tirebolu ilçesinde kar yağışı sonrası henüz bazı köy yollarının ulaşıma açılamadığını belirtti.
 
Akkurt, bu ilçelerdeki köy okulları ile taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için 12 Ocak pazartesi günü eğitime ara verilmesini kararlaştırdıklarını kaydetti.

Öte yandan, kar yağışı ve tipi nedeniyle 6 Ocak salı günü ulaşıma kapanan Giresun-Şebinkarahisar-Sivas karayolu tek yönlü ulaşıma açıldı.

KARABÜK OKULLAR TATİL

Karabük merkez ile Safranbolu ilçesinde kar yağışı, buzlanma ve don nedeniyle eğitime bugün ara verildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kar yağışının iki gündür etkili olduğu, bugün de artarak devam etmesinin beklendiği bildirildi.

Açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle Karabük merkez ve Safranbolu ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda eğitim-öğretime bugün ara verildi.
 
Ayrıca, kamu görevlisi engelliler ve kamuda çalışan hamile personelin de izinli sayıldığının aktarıldığı açıklamada, diğer ilçelerde ise tatil kararının ilerleyen saatlerde durum değerlendirilerek verileceği kaydedildi.

ORDU
 
Ordu 'da beş gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle iki ilçede 12 Ocak pazartesi günü okullar tatil edildi.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, bölgede etkili kar yağışı sonrası Akkuş ve Gürgentepe ilçeleri genelinde okullara bugün ara verildi.
 
Yetkililer diğer ilçelerde kapanan mahalle yollarının Ordu Büyükşehir Belediye ekiplerince açıldığı kaydedildi.

HATAY

Yayladağı ilçesinde kar ve buzlanma nedeniyle taşımalı eğitim gören öğrencilerin eğitimine bugün ara verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Öztürk, yaptığı açıklamada, buzlanma ve bazı mahallelerde yolların ulaşıma kapalı olması nedeniyle taşımalı eğitim gören bin 448 öğrencinin eğitimine bugün ara verildiğini belirtti.

Bu arada, ilçede etkili olan kar yağışının ardından ulaşıma kapanan 44 mahallede yolun açılması için çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)