BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık13 bin kredi kartı hacklendi----

13 bin kredi kartı hacklendi

13 bin kredi kartı hacklendi
09 Ocak 2015 - 10:19 www.finansgundem.com

Anonymous, içinde Amazon, PSN, Xbox Live gibi birçok sitenin kullanıcı bilgilerinin de bulunduğu yaklaşık 13.000 kredi kartı bilgisini ele geçirdi

Anonymous adlı hacker grubuyla bağlantısı olduğunu belirten bir Twitter hesabından; içinde Amazon, PSN, Xbox Live, Ubisoft, EA Games, Dell, Walmart’ın da bulunduğu ticaret ve eğlence sitelerinden ele geçirilen yaklaşık 13.000 kredi kartı numarası, güvenlik kodu, son kullanma tarihi, kullanıcı adı ve şifre yayınlandı.
 
AnonymousGlobo adlı Twitter hesabı üzerinden cuma günü atılan bir tweette ele geçirilen bilgilerin yer aldığı bir bağlantı paylaşılmıştı. Ancak bu bağlantı şu anda devre dışı. Ayrıca The Daily Dot sitesi, saldırıdan etkilenen sitelerin tam listesini yayınladı. Listeye buradan ulaşabilirsiniz.
 
Anonymous’un yaptıkları bu kadarla sınırlı değil! Hacker grubu, Sony’nin hacklenmesinden sonra hemen her gün hakkında haber yapılan “TheInterview” filmini bir dosya paylaşım sitesine yükledi. Bu durum da yine AnonymousGlobo adlı Twitter hesabı üzerinden duyuruldu. Sony, “TheInterview” filmini gösterime sokmayacağını açıkladıktan sonra,Anonymous filmi Twitter üzerinden paylaşacağını iddia etmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)