BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa12 yeni mağaza açılıyor----

12 yeni mağaza açılıyor

12 yeni mağaza açılıyor
19 Şubat 2013 - 13:32 www.finansgundem.com

Simit Sarayı, İstanbul, Konya, Kayseri ve Samsun’da açtığı toplam 12 yeni mağaza ile büyümeye devam ediyor

Yurt içi ve yurt dışında 4 bin çalışanı ile her gün 400 bin misafir ağırlayan Simit Sarayı, İstanbul, Konya, Kayseri ve Samsun’da açtığı toplam 12 yeni mağaza ile büyümesine devam ediyor.
Simit Sarayı, son olarak İstanbul Beycity, Güneşli AVM, Zeytinburnu, Sultanbeyli Plato, Cevahir AVM, Kuştepe, Kartal Adliye, Mimaroba ve Yusufpaşa; Konya,  Kayseri AVM ve Samsun Bafra Simit Sarayı mağazalarını hizmete sundu.
Geleneksel Türk çayı, taze sıkılmış portakal suyu ve Türk kahvesi gibi pek çok içecek alternatifinin bulunduğu Simit Sarayı mağazaları, haftanın her günü hizmet veriyor. Simit Sarayı’nın menüsünde; klasik simitten kaşarlı, sucuklu, sucuklu-kaşarlı, kaşarlı-zeytinli simit çeşitlerine; açma, poğaça ve pideden börek çeşitlerine, dürümden sandviçe, kurabiyeden pastalara kadar atıştırmalık, doyumluk ve keyiflik zengin bir ürün gamı yer alıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)