BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro Ekonomi10.'su Kahramanmaraş'ta açıldı----

10.'su Kahramanmaraş'ta açıldı

10.'su Kahramanmaraş'ta açıldı
22 Nisan 2013 - 16:54 www.finansgundem.com

Saran Holding, kurumsal sosyal projeleri kapsamında 10. spor salonunu hayata geçirdi

Saran Holding, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 10. spor salonunu, trafik kazasında hayatını kaybeden diş hekimi Ertuğ Kurtoğlu'nun adıyla Kahramanmaraşta açtı.
Saran Holding'ten yapılan açıklamaya göre, Holding, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki 10. spor salonunu Kahramanmaraş'ta açtı. Bir trafik kazasında hayatını kaybeden diş hekimi Ertuğ Kurtoğlu'nun adını taşıyan spor salonu, Kahramanmaraş'ta özel sektör tarafından yaptırılan ilk spor salonu oldu.
Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, açılışta yaptığı konuşmada, genç neslin, Türkiye'nin en büyük varlığı olduğuna inandığını, en fazla yatırımı çocuklar ve gençler için yaptığını ifade etti.
"Boş beyin, şeytanın oyun alanıdır" sözünü aktaran Saran, gençlerin eğitimli ve donanımlı olduğu oranda huzur ve refah ülkesi olunacağını, bunun için de toplumun tüm kesimlerinin gücü oranında bu gayeye hizmet etmeleri gerektiğini belirtti.
Saran, "Elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz diş hekimi kardeşimiz Ertuğ Kurtoğlu'nun adını doğum yeri, memleketi Kahramanmaraş'ta ilelebet yaşatmak istedik. O da spor hayatının hep içindeydi. Yaşam coşkusu, cesareti, hiç bitmeyen enerjisi ve yardımseverliği hep konuşuldu ve hala konuşulmakta. İyi bir evlat, iyi bir kardeş, iyi bir dost olarak onu anmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Bu sürece destek vermemek imkansız
Konuşmasında çözüm sürecine de değinen Saran, şunları kaydetti:
"Saran Holding olarak, ülkemizin doğusunu batısını birbirinden ayırmadan, devlet desteği beklemeden ülkemiz insanın gelişimine katkıda bulunmak amacı ile spora yatırım yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. İnsanlar bu bölgelerle yeni yeni tanışıyor. Biz buralara çok önce geldik. Buradaki gençleri, milletimizin geleceği, yarınlarımızı inşa edecek çocuklarımızı, gençlerimizi spora teşvik etmek için bu spor salonlarını yaptırmaya başladık.
Bugünlerde ülkemizde çok güzel gelişmeler oluyor. Yıllardır insanımızın çektiği sıkıntılar bir sonuca ulaşmak üzere. Herkesin yüreğini yakan bir dönem kapanmak üzere. Bu sürece destek vermemek, katkı sağlamamak imkansız. Ülkemiz insanına hak ettiği değeri vermek adına biz her zaman yatırımlarımız ile bu çorbada tuzumuz olsun istedik. Özellikle hem spora hem de ülkemizin gelişme potansiyeli olan bölgelerine yatırım yapmak bizim gururumuz, bizim ayrıcalığımız. Bu salonları, onların hayatlarında fark yaratabilmek, geleceğe güvenle bakmalarını sağlamak için yapıyoruz. Tek bir çocuğumuzun bile hayatına katkımız olabiliyorsa bundan kıvanç duyarız. Umuyorum tüm iş adamlarımız gerekli hassasiyeti göstererek bölgeye gerekli katkıyı yapacaktır."
Açıklamaya göre, yılda 7 bine yakın genç Saran Spor Salonları'ndan yararlanıyor. İç ve dış cephesi sarı-lacivert renklerde boyatılan spor salonlarından Kahramanmaraş dışında Kırıkkale, Tunceli, Ağrı-Doğubayazıt, Ağrı-Patnos, Ardahan, Hakkari-Çukurca ve Van'da da bulunuyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)