BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem100 füze atılacak----

100 füze atılacak

100 füze atılacak
29 Ağustos 2013 - 07:59 www.finansgundem.com

İngiltere’de yayımlanan Daily Telegraph gazetesi, saldırı planlarına yönelik bazı bilgileri yazdı

Gazete İngiliz donanmasına ait Trafalgar türü bir denizaltının, Tomahawk füzelerini ateşlemek üzere Akdeniz’deki Amerikan savaş gemilerine katılacağını öne sürdü.
‘İncirlik kullanılacak’
Füzelerin Esad rejiminin komuta ve kontrol tesisleri, silah teslim merkezleri, istihbarat üsleri ve milis eğitim kamplarını yok etmek için fırlatılacağını iddia eden Daily Telegraph, “ABD uçakları, Kıbrıs ve Türkiye’nin Güneyindeki hava üslerinden havalanabilir” diye yazdı. BBC ise Suriye müdahalesinde, Türkiye’nin İncirlik ve İzmir’deki üslerinin baskınlar için kullanılabileceğini öne sürdü.
Öte yandan, AP haber ajansı da Suriye’ye müdahalenin İngiltere Başbakanı David Cameron’ın bugün mecliste acil durum toplantısı yaptıktan sonra başlayabileceğini iddia etti. AP’ye göre ABD Başkanı Barack Obama’nın salı günü başlayacak yurtdışı gezisi öncesinde müdahaleyi gerçekleştirmek için dört günü var.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)