BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin1 milyon TL değerinde altını oynayarak çaldılar!----

1 milyon TL değerinde altını oynayarak çaldılar!

1 milyon TL değerinde altını oynayarak çaldılar!
13 Ağustos 2023 - 14:11 www.finansgundem.com

Maskeli ve silahlı 5 şüpheli, kepengi kırarak içeri girdikleri kuyumcudan yaklaşık 1 milyon lira değerinde altın çaldı. Şüphelilerin soygun sırasında dans eden görüntüleri pes dedirtti

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yaşanan olayda, bir kuyumcuya otomobille gelen maskeli ve silahlı 5 şüpheli, kepengi kırarak içeri girdi. Şüphelilerin yaklaşık 1 milyon lira değerindeki altınları dans ederek çalması pes dedirtti. 

Yabancı uyruklu bir kişiye ait olduğu öğrenilen kuyumcunun önüne saat 05.00 sıralarında otomobille gelen yüzleri maskeli ve silahlı 5 şüpheli, yanlarındaki getirdikleri malzemelerle kepengi kırarak içeri girdi. Tezgahlardaki yaklaşık 1 milyon lira değerinde altını çalan şüpheliler, geldikleri otomobile binerek uzaklaştı. Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerasıyla yansıdı. 

DANS EDEREK KUYUMCUNUN ÖNÜNE GELDİ

Görüntülerde, otomobille kuyumcunun önüne gelen maskeli ve silahlı şüphelilerden birinin otomobilden indikten sonra dans ederek kuyumcuya yöneldiği görülüyor. Şüpheliler kuyumcunun kepengini kırdıktan sonra sürünerek içeri girip, tezgahta bulunan altınları yanlarındaki çuvallara doldurduktan sonra otomobile binerek olay yerinden uzaklaşıyor.

Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Akılalmaz soygun! ATM’yi forklift ile çaldılar

 

Soyguna gelen hırsızlara kurşun yağdırdı

 

Şişli'de para transfer merkezinde güpegündüz silahlı soygun!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)