Ana SayfaGündemSarıgül için flaş iddia---

Sarıgül için flaş iddia

1 / 2
Sarıgül için flaş iddia
04 Ekim 2013 - 10:59 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Demokratikleşme Paketi´ni eleştirenlere yanıt verdi, "CHP´nin MHP´nin baraj sorunu yok, BDP de etrafından dolanarak o işi hallediyor" dedi. Çelik, Mustafa Sarıgül´ün eş başkanlık için fırsat beklediğini ima etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, "Bize eş başkanlık lazım değil. Baktık ki muhalefet liderleri, partilerini yönetemiyorlar onlara bir imkan hazırlayalım dedik. Yanlarına bir adam getirsinler, yedek, medek bir şey yapsınlar. Sayın Sarıgül bekliyor şimdi. Kılıçdaroğlu ne zaman çağıracak? ´Gel ben bu işi yapamıyorum, bu işi beraber idare edelim´ demesini bekliyor. Ama AK Parti´nin böyle bir niyeti de yok böyle bir planlaması da yok" dedi.
Çelik, AK Parti Genel Merkezi´nde düzenlediği basın toplantısında, seçim barajının fiilen anlamını yitirdiğini belirterek, "CHP´nin baraj problemi yok, MHP´nin yok, AK Parti´nin zaten yok. BDP de etrafından dolaşarak hallediyor o işi zaten. Yüzde 10 barajının pratikte bir faydası yok zaten" değerlendirmesinde bulundu.
Demokratikleşme paketiyle önerilen siyasi partilerde eş başkanlık sisteminin, AK Parti için getirildiği eleştirilerini haksız bulduğunu ifade eden Çelik, "Bizim böyle bir derdimiz yok. Bize eş başkanlık lazım da değil. Baktık ki muhalefet liderleri partilerini yönetemiyorlar, onlara bir imkan hazırlayalım dedik. Yanlarına bir adam getirsinler, Yedek, medek bir şey yapsınlar. Sayın Sarıgül bekliyor şimdi Kılıçdaroğlu ne zaman çağıracak? ´Gel ben bu işi yapamıyorum, bu işi beraber idare edelim´ demesini bekliyor. Ama AK Parti´nin böyle bir niyeti de yok böyle bir planlaması da yok" dedi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster