Ana SayfaGündemSeçim vaatlerinde ekonomi damgası---

Seçim vaatlerinde ekonomi damgası

1 / 8
Seçim vaatlerinde ekonomi damgası
04 Haziran 2018 - 12:05 www.finansgundem.com

Partilerin vaatleri arasında vergi indirimleri, kredi borçlarının silinmesi, emeklilik koşullarının düzeltilmesi, asgari ücretin artırılması gibi konular var.

Türkiye, hızla 24 Haziran'da gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimine doğru yol alıyor. Gerek siyasi partiler gerekse cumhurbaşkanı adayları, geçen hafta İtibariyle seçmenlere yönelik vaatlerini içeren seçim bildirgelerini kamuoyuna duyurdu. Seçim bildirgeleri içerisinde, son dönemde döviz kurlarındaki artışla birlikte giderek önem kazanan ekonomik vaatler öne çıkıyor. Bu vaatlerde, ülke ekonomisinin istikrarlı bir büyümeye kavuşması için gerekli makro adımların yanı sıra, çalışanlara, emeklilere, kadın ve genç girişimcilere yönelik vergi indirimi ve teşvikler dikkat çekiyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika04 Haziran 2018 13:55

    Seçim vaadlerinin gerçeğe dönüşmesi, ağır borç yükü altındaki ekonomide enflasyonun % 20'li rakamlara çıkması demektir.

  • bu dünyadan biri04 Haziran 2018 12:19

    Hakkımı asla helal etmeyeceğim şey, ülkenin onlarca yıldır binbir emekle kuduğu tüm kurumları babalar gibi sattılar ve harcadılar, yatırım yapmadılar. İhracat tıkandı, tüketim arttı. Şimdi de popülizm ile halkın oylarına talipler.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster