Foto GaleriGündemPandemilere neden olma ihtimali en yüksek 10 hayvan açıklandı

Pandemilere neden olma ihtimali en yüksek 10 hayvan açıklandı

1 / 11 Pandemilere neden olma ihtimali en yüksek 10 hayvan açıklandı
26 Mart 2021 - 10:12

Bilim insanları Kovid-19 pandemisi sürerken bir sonraki pandemiye neden olması en muhtemel canlıları bulmak için yoğun araştırmalarını sürdürüyor.

Nature Communications dergisinde yayınlanan ve İngiltere’de Liverpool Üniversitesi'nden Maya Wardeh yaptığı araştırmayla, bir sonraki pandemiye neden olabilecek canlıların daha önce açıklanandan çok daha fazla olduğunu tespit ettiklerini açıkladı.

New York, Millbrook'taki Cary Ekosistem Çalışmaları Enstitüsü'nde hastalık ekolojisi uzmanı olan Barbara A. Han, canlıların Kovid-19 hastalık riskini tahmin etmek için mevcut algoritmalara yeni ekolojik kombinasyonlar eklediklerini ve birçok canlının Covid-19’u yayabileceğini bildirdi.

İşte bilim insanlarının oluşturduğu algoritmalarla elde ettikleri verilere göre bir sonraki pandemiye neden olma ihtimali olan 10 hayvan:

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dünyanın kabusu ÇİN26 Mart 2021 10:25

    Her türlü hastalık bugün olduğu gibi tarih boyuncada ÇİN den yayılmıştır. Son virüs belasını da dünyaya bunlar gönderdi. Tüm dünya ÇİN e karşı birleşmeli. Şimdide bize aşı karşılığı Uygur Türklerine yapılan soykırımı görmezlikten gelmemizi istiyorlar. Bize karşı ilacı silah olarak kullanıyorlar. Bu ÇİN yönetimi dünya için büyük bela

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster