Foto GaleriTeknolojiSiz tatildeyken, siber suçlular bayram yapmasın!

Siz tatildeyken, siber suçlular bayram yapmasın!

1 / 6 Siz tatildeyken, siber suçlular bayram yapmasın!
08 Ekim 2013 - 14:32

Dünyanın en büyük antivirüs yazılım şirketlerinden biri olan ESET, Türkiye’de Kurban Bayramı döneminde seyahatlerin ve kişisel bilgisayar kullanımının artması nedeniyle kullanıcıların siber suç kurbanı olmaması için önerilerde bulundu.

Türkiye’de Kurban Bayramı nedeniyle pek kişinin seyahat halinde olduğunu ve kişisel bilgisayarlarını beraberinde götürdüğünü hatırlatan ESET Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Alev Akkoyunlu, “USB’ler hayatı kolaylaştırıyor ve neredeyse herkes tarafından her yerde kullanılıyor. Ancak bu ürünlerle taşınan zararlı yazılımlar internet yoluyla gelen virüslerden bile daha geniş bir yayılmaya sebep oluyor. Tatil ve özel günlerdeki insan hareketliliği burada yayılma çapını artırıyor. Bu nedenle özellikle Kurban Bayramı’nda dikkatli olunmasını öneriyoruz“ açıklamasını yaptı. Akkoyunlu, internetten gelen bedava bayram armağanı ve imkansız hediye teklif mesajlarına da itibar edilmemesini belirterek, bayramda bilgisayar kullanırken güvende kalmak için şu konularda dikkatli olunmasını önerdi:

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster