Foto GaleriGündemPrens Philip hastaneden çıktı: Son görüntüsü korkuttu

Prens Philip hastaneden çıktı: Son görüntüsü korkuttu

1 / 16 Prens Philip hastaneden çıktı: Son görüntüsü korkuttu
16 Mart 2021 - 15:32

Mart ayı başında kalp ameliyatı olan Kraliçe Elizabeth'in eşi Prens Philip, Londra'daki hastaneden taburcu edildi. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip, 16 Şubat'ta başkent Londra'daki Kral 7. Edward Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.


YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman22 Mart 2021 04:12

    Şöyle bir teori ortaya atıyorum.Hani derler ya bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı taşı nasıl çıkaracağız diye düşünmüş.Benim teorim de şu şekilde; belli bir yaştan sonra insan ölmeye başlıyor saçları ağarıyor , gözleri az görmeye başlıyor , bedensel hareketleri yavaşlıyor , hastalıkları ilerliyor aslında bunlar ölümün süreçleri ve en sonunda vücut tamamen iflas ediyor tamamen duruyor ve ölüm anı noktayı koyuyor % 100 ölüm gerçekleşmiş oluyor.Yani yaşlanıyorum demeyin ölmeye başladım demek daha gerçekçi ve mantıklı.Prensimiz bakın neredeyse yürüyen iskelet haline dönüşmeye başlamış yakında son noktayı koyar.Baki olan Allahtır.

  • muhammet OKUMUŞ16 Mart 2021 15:51

    Adamı bırakmıyorlar ki ölsün :) :D 

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster