Foto GaleriSporGraeme Souness'ten bayrak dikme itirafı

Graeme Souness'ten bayrak dikme itirafı

1 / 6 Graeme Souness'ten bayrak dikme itirafı
18 Kasım 2016 - 14:52

Galatasaray'ın 17 yıldır kazanamadığı Fenerbahçe deplasmanından, 1996 yılında Türkiye Kupası zaferiyle çıkmayı başaran ve maç sonrası Fenerbahçe Stadı'na Galatasaray bayrağı dikerek hafızalara 'Ulubatlı' lakabıyla kazınan Galatasaray eski Teknik Direktörü Graeme Souness o gün yaşananları anlattı.


1996 yılında Galatasaray, 17 yıldır deplasmanda yenemediği rakibi Fenerbahçe'ye karşı Dean Saunders'la skoru 1-1'e getirerek Kupa Şampiyonu oldu. Ve sonrasında hafızalardan silinmeyen o olay yaşandı.

"Çok mutlu olmuştum. O yıl ligin liderleriydi. Çok iyi gidiyorlardı, iyi bir takım ve Brezilyalı iyi bir teknik direktörleri vardı. O statta maçı kazanmak şahaneydi.  

Son düdük çaldı, tüm oyuncular kalenin arkasında taraftarlarımızın olduğu yere gitmişti. Çitlerden geçirilen çok güzel büyük bir Galatasaray bayrağı elden ele dolaştırılıyordu."

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster