Foto GaleriOtomobilFiyatın üzerine rüşvet ekliyorlar: Bayilerden 'sıra parası' oyunu!

Fiyatın üzerine rüşvet ekliyorlar: Bayilerden 'sıra parası' oyunu!

1 / 14 Fiyatın üzerine rüşvet ekliyorlar: Bayilerden 'sıra parası' oyunu!
09 Haziran 2023 - 08:23

Sıfır otomobil almak isteyen vatandaşların çilesi bir türlü sona ermiyor. Bayiler, piyasada araç bulunmadığı algısını yaratmanın ardından şimdi de müşterilerden "sıra parası" adı altında ücret talep ediyor. Bazı bayilerin, 5 ay sonra teslim edilecek bir araç için 50 bin TL veya 100 bin TL gibi yüksek miktarlarda "sıra parası" aldığı öğrenildi.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • OTOMOBİL FİYATLRI NASIL NORMALE DÖNER09 Haziran 2023 15:17

    bir zamanlar yurt dışından otomobil getirilmesi yasak olduğu için otomobil almak isteyenler serçe, murat ,şahin marka otomobillere sıraya girmişler ve bu arabalar yok satmışlardı. Ozaman bu yasak kararının neden verildiği anlaşılamadı. Sonradan işci permisiyle ve otomobil ithali serbest kalınca ülkeye çok büyük bir otmobil geldi. Fiyatlar da normale döndü. aynı durum şimdi yapılsın ve 5 yaşına kadar kullanılmış oto ithaline izin verilsin. Oto fyatları anında normale döner.

  • Rekor üstüne rekor09 Haziran 2023 11:17

    Yurtiçi otomobil satışları tüm zamanların rekorlarını kırıyor her ay. Yani otomobil yok değil var ve satılıyor da üstelik. Ama biz otomobil bulamıyoruz. Bu satışlar kimlere yapılıyor? Birileri piyasadan tüm otomobilleri topluyor ve piyasa yapısına zarar veriyor. 

  • Köknar Çam09 Haziran 2023 10:08

    Onları talep edenlerin Allah belasını versin. Gün yüzü göstermesin ailelerine Allah

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster