Foto GaleriGündemDünyanın ilk ‘Hidrojen Oteli’ Japonya’da açıldı

Dünyanın ilk ‘Hidrojen Oteli’ Japonya’da açıldı

1 / 4 Dünyanın ilk ‘Hidrojen Oteli’ Japonya’da açıldı
21 Haziran 2021 - 17:28

Yenilikçilik söz konusu olduğunda öncü ülkelerden biri olan Japonya, dünyanın ilk hidrojen oteline ev sahipliği yapmaya başladı. Karbon nötr otel olarak karşımıza çıkan otel, enerjisini otel ve gıda atıklarından elde ediyor.

Küresel ısınmanın etkilerini iyiden iyiye göstermesiyle birlikte dünya, karbon emisyonunu azaltmaya her zamankinden çok daha fazla önem vermeye başladı. Tokyu Hotels, Japonya'da dünyanın ilk 'hidrojen otelini' hizmete açarak karbon emisyonunu azaltmak konusunda ne kadar ciddi olduğunu göstermiş oldu.

Söz konusu otel, ihtiyacı olan enerjiyi atık ürünlerden elde edilen hidrojenden elde eden, dünyanın ilk karbon nötr oteli olma unvanına sahip. Tam adı Kawasaki King Skyfront Tokyo Rei Hotel olan otel, Tokyo şehir merkezine 50 dakika mesafede bulunuyor ve enerjisini yüzde 30 hidrojen, yüzde 70 yiyecek atıklarından elde ediyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster