Foto GaleriEkonomiBankaların ünlü reklam yüzleri

Bankaların ünlü reklam yüzleri

1 / 14 Bankaların ünlü reklam yüzleri
14 Mart 2013 - 15:02

Reklam yüzü olarak yıldız isimleri seçen bankalar kervanının son üyesi Akbank oldu. Kelebeğin Rüyası filmindeki rolüyle sinema eleştirmenlerinden büyük övgüler alan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışma programıyla şöhretini katlayan dizi oyuncusu İlker Ayrık, Akbank için “Zıt İkizler”de buluştu. Yeni kampanyanın ilk görüntüleri bugün yayına girdi…
"Kuzey Güney" dizisiyle yükselişini sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ, Magnum'un ardından Akbank'ın reklam yüzü oldu.
Tatlıtuğ'a reklam filmlerinde son dönemde Kanal D'de sunduğu "Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışması reyting rekortmeni olan oyuncu İlker Ayrık eşlik edecek.
Henüz Akbank’la tanışmayan ve bankayla çalışmayan kesimin hedeflendiği reklam filmlerinde "Zıt İkizler" teması kullanılacak.
"Kuzey Güney" dizisinden bölüm başına 40 bin TL ücret aldığı bilinen Tatlıtuğ'un 12 bölüm reklam için 2 milyon dolar alacağı konuşuluyor.
Daha reklam başlamadan sosyal medyada büyük ilgi uyandıran kampanya iki ünlü oyuncusuyla birlikte bir basın toplantısıyla tanıtıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster