Foto GaleriYaşamABD'nin en büyük 20 mirası

ABD'nin en büyük 20 mirası

1 / 21 ABD'nin en büyük 20 mirası
19 Ağustos 2020 - 18:48

Dolar milyarderlerinin gölgesi sadece servet büyüklüğünde sınırlı kalmıyor. Milyar dolarlık servetler çoğunlukla tarihi dönemler boyunca nesilden nesle aktarılıyor. Bir kez büyük bir servet sağlandığında sadece bileşik faizler ve akıllı yatırımlarla bu birikim getirileriyle birlikte yıllara varan süreçte kolayca genişleyebiliyor. Sonuç olarak 1 milyar dolarlık başlangıç noktasıyla yapılan mütevazi bir %5’lik getiri bile yılda 50 milyon dolar kazanılması anlamına geliyor.

Bunun sonucu olarak, Amerika'nın en zengin aileleri bu şekilde zenginliğini sürdürmekle kalmayıp üstelik daha servetlerine servet ekleme eğilimindeler. Hanedanı başlatan ilk isimler hafızadan silinse bile, bıraktıkları muazzam bir zenginlik birikiminin mirası nesilden nesle büyümeye devam edebilir. Uluslararası bankacılık sitesi gobankingrates konuya ilişkin haberinde ABD’nin en zengin 20 ailesini derliyor:

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster