THY uçuşunda yolcu kargaşası!

İstanbul'u kuşatan sis nedeniyle iptal edilen bazı seferler bugün uçması gereken yolcuları ‘dışarıda’ bıraktı. Atatürk Havalimanı’na giden ve biletli oldukları Antalya uçağına binemeyen yolcular kızgın…

İstanbul’u iki gündür etkisi altına alan yoğun sis sadece kent içi ulaşımını değil, hava ulaşımını da etkiledi. Hava koşulları nedeniyle THY’nin dün iptal edilen bazı uçuşları nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı’nda kriz yaşandığı öne sürüldü.

Saat 14.00 Antalya uçağı için bugün Atatürk Havalimanı’na giden ve normal saatinde THY gişesinde check in yaptırmak için bekleyen yolculara, “Yer yok, yedek listedesiniz” denildiği belirtildi. Vaktinde havalimanında olmalarına rağmen biletli oldukları uçağa binemeyen vatandaşlar, olayın iptal seferlerin yolcularına öncelik verilerek uçağa alınmalarından kaynaklandığını söyledi. Bazı yolcular sinirle, “Uçağa binecekler için ‘normal yolcular’ diye sesleniyorlar. Biz anormal yolcu muyuz? Bizi ne zaman uçuracaklar bilmiyoruz, kimseden de konuyla ilgili bilgi alamıyoruz, bekliyoruz” diye konuştu.