Mutsuz bankacılar ordusu

FİNANSGUNDEM.COM olarak giderek ‘Beyaz Yakalı Köleye’ dönüşen bankacılar dosyasını açıyoruz

Sayıları yaklaşık 190 bin… Binlerce işsiz onların yerinde olabilmek için can atıyor! Onlar ise “Bankada yönetici olmaktansa kamu da çaycı olmak daha iyi” diye yaşadıkları stres ve sıkıntıyı tek cümleyle aktarıyor. Bankaların karları rekor üstüne rekor kırarken, onların gelirleri aynı oranda artmıyor!  Ayrıca yaptıkları her hata kendilerine fatura ediliyor? Yeni müşteri bulmak ve kredi satabilmek için yarış atı gibi koşturuluyorlar. Buna karşın her geçen gün birçok hakları ellerinden geri alınıyor… Mesai ücreti ödenmeden 12 saat çalışmaya zorlanıyorlar. Genel müdürlüğün koyduğu hedeflere ulaşamayanlar cezalandırılıyor.
Türkiye’nin en büyük finans portalı FİNANSGUNDEM.COM olarak giderek ‘Beyaz Yakalı Köleye’ dönüşen bankacılar dosyasını açıyoruz.
- Ne kadar kazanıyorlar?
- Ne yer, ne içerler?
- Hangi şartlar altında, kaç saat çalışıyorlar?
- Hedeflerini tutturamayan bankacılara hangi cezalar veriliyor?
- Kamu bankalarında terfi ve tayinlerde son dönemde hangi sıkıntılar yaşanıyor?
- Yöneticilerden neler talep ediyorlar?
- Hangi sosyal hakları elerinde alındı?
- Bankacı adaylarına ne öneriyorlar?
Bankacılık sektörü çalışanlarıyla ilgili en kapsamlı yazı dizisi pazartesi gününden itibaren Finansgundem.com’da olacak. Son dönemde bize gelen çok sayıda maili bu haberde değerlendireceğiz. Yaşadıkları sorunları bizimle paylaşmak isteyen bankacılar için mail adresimiz bilgi@finansgundem.com Telefonla  0 212 255 32 94 – 95 numaralarından bize ulaşabilirsiniz.
Bankacılar dile getirmek, gündeme taşımak istedikleri sıkıntı ve taleplerini bu mail adresinden ve telefonlardan bizimle paylaşabilir. Maillerin kimler tarafından gönderildiği ve arayanların ismi gizli tutulacaktır.  Emekli bankacılar ya da işsiz kalmış bankacılar da bu kapsamdaki görüşlerini bizimle paylaşabilir.
FİNANSGUNDEM.COM