Jeff Bezos'un fiyatı 200 bin dolar

Amazon CEO'su Jeff Bezos'un çıplak fotoğrafları uzun bir süre gündemi meşgul etmişti. Fotoğrafları kimin sızdırdığı ortaya çıktı.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Geçen yıl Ocak ayında Amazon CEO'su Jeff Bezos'un çıplak fotoğraflarının ve müstehçen mesajlarının sızması magazin basını ve iş dünyasında büyük bir yer tutmuştu. Jeff Bezos’un sevgilisi Lauren Sanchez’e yolladığı çıplak fotoğrafların ve müstehcen mesajların Sanchez’in kardeşi tarafından sızdırıldığı iddia ediliyor.

The New York Times’ın haberine göre Michael Sanchez fotoğrafları ve mesajları sızdırarak 200.000 dolar elde etmiş. Skandala sebep olan içeriği ise kardeşi Lauren Sanchez sağlamış.

Skandal fotoğraflar The National Enquirer tarafından Jeff Bezos’un eşiyle boşanmayı planladığını açıkladıktan saatler sonra sızdırılmıştı. Bezos’un güvenlik ekibi sızdırılan içerik için Sanchez’i suçlamış fakat Laura Sanchez suçlamaları reddetmişti.

Bununla beraber The Guardian’ın Birleşmiş Milletler müfettişleri tarafından da desteklenen “Bezos’un telefonunu Suudi Prens Muhammed bin Selman’ın hacklediği” haberi manşetlerde yer almıştı. Söz konusu haberin skandalla ilişkili olabileceği iddiası da tazeliğini koruyor.