Güler Sabancı'dan Berkin Elvan mesajı

Sabancı Vakfı 40. Yıl toplantısında konuşan Güler Sabancı 'sabır' ve 'sağduyu' çağrısı yaptı

Sabancı Vakfı’nın 40 yılının hikayesi ve önümüzdeki dönem hedeflerinin paylaşıldığı, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ve Sabancı Vakfı Genel Müdürü Zerrin Koyunsağan’ın katılımıyla düzenlenen basın Sabancı Center'de yapıldı.
Sabancı Vakfı'nın 40. Yıl toplantısında konuşan Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, sözlerine Berkin Elvan'a rahmet dileyerek başladı."Berkin'e Allahtan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum" diyen Güler Sabancı, "Hepimiz üzüntümüze rağmen sabırlı olmalı ve yeni Berkin'ler olmaması için sağduyulu olmalıyız" ifadesini kullandı.
30 Mart seçimlerini hatırlatan Güler Sabancı sözlerine şöyle devam etti: "Önümüzdeki günlerde yerel yöneticilerimizi seçeceğiz. Biz duygusunu unutmadan bu seçimleri yapmalıyız. Ülkemizin geleceğine güveniyoruz. Biz duygusunu yitirmemeliyiz. Biz Sabancı Grubu olarak ülkemizin potansiyeline inanıyoruz..."
 
Sabancı Vakfı Genel Müdürü Zerrin Koyunsağan da konuşmasında, "40 yılda 1.5 milyar dolar yatırım yapmışız. Her yıl 50 bin kişiye doğrudan erişiyoruz" dedi.