Çin’den tarımsal bölgelere 3,1 milyar dolar kredi

Çin’de tarımsal bölgelere 4 ayda 3,1 dolar kredi sağlandı.

Çin Tarımsal Kalkınma Bankası, ülkenin kırsal politikası ile ilgili bankası olarak, bu yılın ilk dört aylık döneminde, ülke çapında 160 kırsal idari bölgesine yaklaşık 20,5 milyar yuan (yaklaşık 3,1 milyar dolar) tutarında kredi verdi. Bankanın açıklamasına göre, bu yılki kredi emisyonu, bankanın açıklamasına göre, bir yıl öncesine kıyasla aşağı yukarı 4,6 milyar yuan artmış oldu.

Çin Uluslararası Radyosu'nun haberine göre ülkenin temel nitelikli kırsal alanlarının bir daha yoksulluğa düşmemesini güvence altına almak ve tüm cephelerde kırsal canlanmayı sağlamak amacıyla özel bir projenin başlatılacağı bildirildi.

İlgili banka da, bu çerçevede, yerine göre ve amaca uygun finansal hizmetler sunacak, kırsal bölge sakinlerine kredi emisyon miktarlarını genişletecek ve kırsal bölgelere yönelik yatırım kanallarına yardım ve katkıda bulunacak. Ayrıca bu bölgelerde, ülkenin doğusundaki gelişmiş alanlardan kamu şirketleri ve endüstri liderleri için daha fazla yatırım faaliyetleri organize edilecektir.

Çin'in hedefinde: Musk'ın uydularını gözüne kestirdi!

 

Avustralya'dan Çin'e: Ticari engelleri kaldırın

 

Çin, salgından etkilenen işletmelere kredi desteğini artırıyor