BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKomşu ligi iptal etti----

Komşu ligi iptal etti

Komşu ligi iptal etti
19 Eylül 2014 - 10:09 www.finansgundem.com

Krizde büyük darbe alan Yunanistan'da futbol da mağdurlar arasına katıldı

Ülkede ikinci lig maçları mali imkânsızlıklar nedeniyle süresiz olarak ertelendi. Ekonomik darboğazdaki Yunanistan'da krizin etkisi dalga dalga yayılıyor. Son olarak ülkede ikinci lig (Football League) futbol karşılaşmalarının ekonomik imkânsızlıklar nedeniyle süresiz ertelendiği bildirildi. Football League yönetim kurulundan yapılan açıklamada, 27-28 Eylül'de başlaması gereken ikinci lig maçlarının birçok futbol kulübünün karşı karşıya bulunduğu çok ciddi ekonomik sorunlar nedeniyle süresiz ertelendiği belirtildi.

BAŞBAKAN'LA GÖRÜŞECEKLER

Yaşanan gelişme üzerine kulüp yöneticileri ve temsilcilerinden oluşan bir heyet harekete geçti. Heyetin karşılaşmaların başlatılması için başta Başbakan Antonis Samaras olmak üzere, Spor Bakanı, Yunanistan Futbol Federasyonu ve birinci lig takımlarının yöneticileriyle diğer yetkililerle temaslarda bulunacağı kaydedildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)