BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBDDK'dan Karamehmet'e şok!----

BDDK'dan Karamehmet'e şok!

BDDK'dan Karamehmet'e şok!
16 Temmuz 2014 - 15:10 www.finansgundem.com

Gözde Girişim'e Çukurova Holding'in finansmanıyla ilgili Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan negatif görüş geldi

Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, Gözde Girişim'e Çukurova Holding'in finansmanıyla ilgili Hazine Müsteşarlığı'ndan yazılı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan (BDDK) da sözlü olarak negatif görüş geldiğini söyledi.

AA muhabirinin konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Şeker, Gözde Girişim'e Çukurova Holding'in finansmanıyla ilgili Hazine Müsteşarlığı'ndan yazılı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan (BDDK) da sözlü olarak negatif görüş geldiğini kaydetti.

Şeker, "Hazine'den bize yazılı bir açıklama geldi. Olumsuz bir dönüş aldık. BDDK'dan da sözlü bir dönüş aldık. Bizim açımızdan işlem durmuş durumda. Ama süre olarak da 30 Temmuz'a kadar da mevcut bir süre var. Her iki kurumdan olumsuz dönüş geldi. Biz bu konuda çok istekliyiz, arzu ettiğimiz bir işlem. Şu aşamada konuyu kendi içimizde değerlendiriyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Bu arada İngiliz Yüksek Mahkemesi (Privy Council) 18 Haziran'da yaptığı açıklamada Çukurova Gurubu'nun Turkcell'deki dava konusu olan hissesine ilişkin Alfa Grubu'na yapılması gereken ödemenin süresinin 30 Temmuz tarihine uzatıldığını bildirmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)