BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZara çalışanlarına maaşını ödeyemiyor----

Zara çalışanlarına maaşını ödeyemiyor

Zara çalışanlarına maaşını ödeyemiyor
18 Aralık 2017 - 14:13 www.finansgundem.com

İspanyol hazır giyim devi Zara’ya Türkiye’de üretim yapan ancak son 3 aydır maaşlarını ve kıdem tazminatlarını alamayan Bravo işçileri eylemlerini sürdürüyor.

Önce Zara mağazalarına giderek ürünlere “Alacağınız ürünü ben yaptım ama paramı alamadım. Yıllarca Zara için üretim yaptık. Son 3 aylık maaşlarımızı ve
kıdem tazminatımızı alamadan fabrika bir gecede kapandı.

Lütfen Zara’ya söyleyin paramızı ödesin!” yazılı etiketler bırakarak seslerini tüketicilere duyurmaya çalışan işçiler bu defa etiketlerini büyüterek mağazaların önünde sessiz eylem yapmaya başladı.

Etiket eylemiyle 300 bin imza toplayan işçiler dün Zara’nın Nişantaşı mağazası önünde tek sıra halinde durarak ellerinde tuttukları, “Zara, Next ve Mango’dan alacağımız ürünleri ben yaptım ve paramı alamadım” etiketi ile bir kez daha alacaklarını hatırlatarak Zara, Next ve Mango’ya çağrıda bulundular. İşçiler, paralarını alana kadar eylemlerini dünya çapında sürdüreceklerini açıkladılar.(Ceren Boztepe/Hürriyet)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)