BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi'ye 1 milyar 150 milyonluk sendikasyon kredisi----

Yapı Kredi'ye 1 milyar 150 milyonluk sendikasyon kredisi

Yapı Kredi'ye 1 milyar 150 milyonluk sendikasyon kredisi
05 Ekim 2016 - 09:38 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, 14 ülkeden 33 bankanın katılımıyla 1 milyar 150 milyon dolar sendikasyon kredisi sağladı

Dış ticaretin finansmanında kullanılacak sendikasyon kredisi, 233 milyon 500 bin dolar ve 817 milyon 250 bin euro olmak üzere iki ayrı döviz cinsinden temin edildi. 367 gün vadeli olarak alınan sendikasyon kredisinin maliyeti, libor + yüzde 1,10 ve euribor + yüzde 1 olarak gerçekleşti. Yenilediği sendikasyon kredisi ile Yapı Kredi böylece uluslararası piyasalarda kendisine duyulan güveni bir kez daha teyit etmiş oldu.

Sendikasyon kredisi ile uluslararası piyasalarda fonlama kaynaklarının çeşitlendirilmesinde istikrarlı ve başarılı performanslarını sürdürdüklerini belirten Yapı Kredi CEO’su Faik Açıkalın şu değerlendirmede bulundu: “Global ve yerel ölçekte piyasaların dalgalı olduğu bu dönemde sağladığımız sendikasyon kredisi Türkiye ekonomisine ve Yapı Kredi’ye duyulan güvenin önemli bir göstergesi niteliğinde. Yapı Kredi olarak yılbaşından bu yana sürdürdüğümüz çalışmalar sonucunda 2016 yılında toplam 2 milyar 650 milyon dolarlık sendikasyon kredisi sağlamış olduk. Sendikasyon ve diğer finansal enstrümanları kullanarak ihracatı ve ülke ekonomimizi desteklemeye müşteri odaklı bankacılık anlayışımız çerçevesinde devam edeceğiz.”

Sendikasyon anlaşmasının koordinatörlüğünü Emirates NBD Bank PJSC ve Mizuho Bank Ltd., düzenleyiciliğini Mizuho Bank Ltd., aracılığını ise Unicredit Bank AG. üstlendi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tufan19 Ekim 2016 22:46

    Bank asya kasalar nezaman teslım edılecek bılen varsa soylesın

  • ekrem dikmen17 Ekim 2016 20:41

    yemedik icmedik gezmedik disimizden tirnamizdan artirip alin teri helal kazancimizi diger bankalari arastirmistim en ucuz kasa kiralama bu bankada oldugu icin koyduk daha sonrada kayum atandigi icin devletin kontrolunde oldugu icin sevindik benim ne isim olur bu vatan hain kuturmus kopekler feto terorsutunle allah askina cok magduruz gidin o hainlerden hesap sorun soralim ama biz mahsum saf vatandasi zorda birakmayin