BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfbank'tan geleneksel bayram kredisi----

Vakıfbank'tan geleneksel bayram kredisi

Vakıfbank'tan geleneksel bayram kredisi
25 Ağustos 2016 - 16:36 www.finansgundem.com

VakıfBank, yaklaşan Kurban Bayramı’na özel “Bayram Kredisi” ve “Bayrama Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi” ile müşterilerinin ihtiyaçlarına çözüm oluyor.

“Halden anlayan bankacılık” anlayışıyla çalışmalarını yürüten VakıfBank, Kurban Bayramı öncesinde de uygun vade ve ödeme seçenekleriyle sunduğu bireysel kredilerle ihtiyaç sahiplerine destek oluyor.

VakıfBank; kamu ve özel sektör çalışanları, emekliler ve tüm VakıfBank müşterilerine yönelik “Geleneksel Bayram Kredisi” ile tüm ihtiyaçları 36 ay vadede 50 bin TL’ye kadar karşılama imkanı sunuyor. Uygun faiz oranlarıyla “Geleneksel Bayram Kredisi”, aylık eşit taksitli veya artan taksitli olarak geri ödenebiliyor.

“Bayrama Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi” ise, 48 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz oranları ile sunuluyor. Müşteriler eşit taksitli ödemelerin yanı sıra 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli ve değişken taksitli ödeme seçeneklerini de tercih edebiliyor.

Kampanyalar hakkında detaylı bilgiye www.vakifbank.com.tr’den, en yakın VakıfBank şubesinden ya da 444 0 724 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilir; hemen başvuru için KREDI yazıp bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numarası ve aylık gelir bilgisi 5724’e SMS gönderilebilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)