BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaUran Zaman Fark Holding yönetiminde----

Uran Zaman Fark Holding yönetiminde

Uran Zaman Fark Holding yönetiminde
20 Şubat 2017 - 12:29 www.finansgundem.com

Fark Holding, MATA Otomotiv'in genel müdürü Uran Uzan'ı yönetim kuruluna aldı

Altı farklı lokasyonda ikibine yakın kişiye istihdam sağlayan ve farklı alanlarda hizmet veren on ayrı şirketten oluşan Fark Holding; yönetim kuruluna danışman olarak atanan MATA Otomotiv’in yeni Genel Müdürü Uran Zaman’la, gücüne güç kattı.

Fark Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Büyükkuşoğlu Serter’in yatırımcısı olduğu MATA Otomotiv, yüksek kalitede gerçek ahşap ve karbon fiber dekoratif iç aksam üreterek, otomotiv endüstrisine inovatif ve dekoratif çözümler sunmaktadır.

Uran Zaman, Ankara Üniversitesi Yüksek Fizik Mühendisliği mezunu. Otomotiv sektöründe Delphi, Federal Mogul ve Yazaki şirketlerinde çalışan Zaman, Yazaki’den emekli olarak ayrıldı ve 2017 başında MATA Otomotiv’de Genel Müdür, Fark Holding’te Yönetim Kurulu Danışmanı olarak göreve başladı.
Otomotiv sektöründe çeşitli yönetici pozisyonlarında 35 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Uran Zaman, 2002 - 2011 yılları arasında Yazaki Türkiye’de Genel Müdürlük görevi yaptı. Çalıştığı yıllar içinde Yazaki Türkiye'yi yıllık 50 milyon Euro'dan 300 milyon Euro ciroya çıkardı.

Evli ve 2 çocuk sahibi olan Uran Zaman, aynı zamanda TAYSAD’da Onursal Yönetim Kurulu üyesidir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)