BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürk Telekom CEO’su kaza geçirdi----

Türk Telekom CEO’su kaza geçirdi

Türk Telekom CEO’su kaza geçirdi
29 Mart 2016 - 17:44 www.finansgundem.com

Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, İstanbul’da trafik kazası geçirdi.

FINANSGUNDEM.COM / ÖZEL HABER

Türk Telekom CEO’su Rami Aslan’ın bugün İstanbul’da trafik kazası geçirdiği öğrenildi. Finansgundem.com’un edindiği bilgilere göre kazada Aslan’ı taşıyan araç hasar alırken, Türk Telekom CEO’sunun sağlık durumu iyi. Finansgundem.com olarak büyük tehlike atlatan Rami Aslan’a ve Türk Telekom camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

OGER GRUBU’NUN EN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN BİR

Oger Telecom CEO’su olarak görev yapan Rami Aslan, 10 Aralık 2013 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türk Telekom CEO'su olarak atanmıştı.

20 yıldan uzun süre Kuzey Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da çalışan Aslan 2005 yılında Oger Grubu’na katılmadan önce, başta telekom ve bilgi teknolojileri alanlarında olmak üzere Citi Group bünyesinde görev yapmıştı. Oger Grubu’nda görev aldığı sekiz yıl boyunca Aslan, Türk Telekom’un özelleştirilmesini takip eden hisse devir döneminde aktif rol alan isimlerden biriydi. Oger Telecom’un Güney Afrika’daki operatörü Cell C ve Türk Telekom da dâhil olmak üzere grubun iştiraklerinin yönetim kurullarında yer almıştı.

ETİKETLER :