BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'tan Putin'e görüşme teklifi----

Trump'tan Putin'e görüşme teklifi

Trump'tan Putin'e görüşme teklifi
02 Nisan 2018 - 16:47 www.finansgundem.com

ABD ve Rusya arasında diplomatların karşılıklı olarak sınır dışı edildiği kriz nedeniyle Rusya lideriyle telefonda görüşen ABD Başkanı Trump'ın, Putin'e yüz yüze görüşme önerisinde bulunduğu belirtildi

Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Yuriy Uşakov, ABD Başkanı Donald Trump’ın 20 Mart’taki telefon görüşmelerinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e görüşme teklif ettiğini söyledi.

Sputnik'in haberine göre gazetecilere konuşan Uşakov, Trump’ın konuşmada Putin’le yüz yüz görüşmeyi teklif ettiğini belirtti. Uşakov “Her şey yolunda giderse, ABD’lilerin olası bir görüşmeyi konuşma yönündeki teklifleri konusunda fikir değiştirmemesini umuyorum” dedi.

ABD, İngiltere'de eski Rus ajanı Sergey Skripal ve kızının zehirlenmesi sonucu yaşanan diplomatik kriz nedeniyle 60 Rus diplomatı sınır dışı etmişti. Rusya da bu karara 60 ABD'li diplomatı sınır dışı etme kararıyla yanıt vermişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)