BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTOKİ kampanyasına Halkbank'tan kredi desteği----

TOKİ kampanyasına Halkbank'tan kredi desteği

TOKİ kampanyasına Halkbank'tan kredi desteği
22 Ağustos 2017 - 13:42 www.finansgundem.com

Halkbank, TOKİ tarafından başlatılan ve 21 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında sürecek olan “Yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyası’ndan yararlanmak isteyen müşterilerine özel kredi seçeneği sunuyor

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasına başvurular 21 Ağustos'ta başlıyor. Kampanyadan, satışları 2015 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksitleri aynı yıl içerisinde başlamış olan konut ve iş yeri sahipleri yararlanabiliyor. Halkbank'ın TOKİ İndirim Kampanyası, aylık % 0,92'den başlayan faiz oranları ile 120 aya kadar vade imkânı sağlıyor. 

Kampanyaya en fazla talebin büyükşehirlerde olması bekleniyor 

TOKİ İndirim Kampanyası'na en fazla İstanbul, Ankara, Eskişehir ve Bursa gibi büyükşehirlerden ilgi beklediklerini belirten Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mustafa ÇÖDEK, “TOKİ'ye olan borçlarını erkenden kapatarak konut ve iş yerlerinin tapularına kavuşmak isteyen müşterilerimize, yüzde 20 indirim fırsatını kaçırmamaları için destek olmayı amaçlıyoruz. Müşterilerimiz, kalan taksitlerini, Bankamız kredisinden yararlanarak ödediklerinde büyük avantaj sağlayacaklardır. Halkbank’ın adına yakışan bir kampanyaya daha imza attığımız için büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mert Güven23 Ağustos 2017 01:11

    0,92 indirimli faiz oranı mı? Yoksa bu fiyat üzerinden %20 aşağı mı? Tabela fiyatı indirim var diye mi lanse ediyor bay Çödek?