BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTillerson: ABD dürüstlük krizine saplandı----

Tillerson: ABD dürüstlük krizine saplandı

Tillerson: ABD dürüstlük krizine saplandı
17 Mayıs 2018 - 13:02 www.finansgundem.com

ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Amerikalılar olarak toplumdaki ahlak ve dürüstlük krizine karşı koyulmazsa Amerikan demokrasisinin alaca karanlık yıllarına gireceğini kaydetti.

Tillerson, Virginia Askeri Enstitüsünde katıldığı mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, "Liderlerimiz, gerçeği saklamaya çalışırsa ya da biz, halk olarak artık gerçeklere dayanmayan alternatif gerçekleri kabul edersek, o zaman ABD vatandaşları olarak özgürlüğümüzden vazgeçme yoluna gireriz." ifadelerini kullandı.

Halk olarak, özgür insanlar olarak en önemsiz görünen konuda bile gerçekten uzaklaşıldığında ABD fikrinden uzaklaşmış olunacağına işaret eden Tillerson, Amerikalılar olarak toplumdaki ahlak ve dürüstlük krizine karşı koyulmazsa Amerikan demokrasisinin alaca karanlık yıllarına gireceğini kaydetti. 

ABD Başkanı Donald Trump, 13 Mart'ta, sabah saatlerinde sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak, Tillerson'ı görevden aldığını duyurmuştu. Tillerson, bakanlıkta yaptığı veda konuşmasında, “En kıymetli varlığınız olan dürüstlüğünüzü asla kaybetmeyin.” demişti. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FATİH İSLAMBUL17 Mayıs 2018 14:29

    AMERİKA HALKI SESERİ AHLAKSIZ MANYAK TÖRERİST SATANİST ŞANTAJCI UKALA KABADAYI YAHUDİ AŞIĞI BİRİNİ BAŞKAN SEÇEREK DÜNYA BARIŞINI TEHLİKEYE SOKTU ALLAH TEZZAMANDA BU ÜLKEYİ BATIRIR İNŞALLAH

  • bu dünyadan biri17 Mayıs 2018 14:07

    Tüketen ve sömürgeci toplumların ahlakı da bozuluyor. Abd den başka Türkiyedeki durum da aynı. Çocuklar üretmeyi unuttu, çalışmayı unuttu. Okullarda bile notlar şişirmece, sorular kolay soruluyor. Çocuk proje yapmadan not alıyor. Üniversitelerde kalite inanılmaz düştü. Kolay para kazanma yolları ahlaksızlığa davetiye çıkarıyor.